Het kasteel in een notendop

Een plek met een ziel

Een kasteel met een uniek karakter

Kasteel Wolvenbos heeft een statige uitstraling en is luxe ingericht en gedecoreerd met unieke en originele elementen die het karakter van het gebouw onderstrepen. Van ruime privésalons met uitzicht op de immense tuinen tot talloze ruime kamers met een chique en gezellige sfeer.

Een prestigieus kasteel in een idyllische omgeving te midden van sprookjesachtige tuinen. Uw garantie op een onvergetelijk feest, bedrijfsevenement of verblijf!

In Kapellen, op een steenworp afstand van Antwerpen, doemt Kasteel Wolvenbos op in een weidse groene omgeving van maar liefst 42 hectare. Het neoklassieke kasteel maakt van uw feest of evenement een unieke, inspirerende en spannende ervaring. Het kasteel met zijn koetshuis en wachthuis, boomgaarden en tuinen staan volledig tot uw beschikking. Zo beleef je glorieuze momenten die nog lang in je geheugen zullen blijven.

Kenmerken

Onze unieke pluspunten

Privé

Ons privédomein garandeert maximale privacy

Geschiedenis

De rijke geschiedenis van Wolvenbos zorgt voor een unieke sfeer

Tenten

Er is meer dan voldoende ruimte om tenten in de tuin te plaatsen

Activiteiten

Park voor ontspannende wandelingen of uitgebreide mogelijkheden voor alle mogelijke (teambuilding)activiteiten

Helicopter

Ook voor een helikopter zijn er landingsmogelijkheden

Shuttle service

Wij bieden een shuttleservice aan voor verplaatsingen rond het domein

Capaciteit

Ongeëvenaarde capaciteit

Feest- en vergaderzalen, suites en luxe tenten, Secret Garden en serre,… Domein Wolvenbos beschikt over talloze troeven om aan uw wensen te voldoen.

Begane grond

Vergaderzalen

*andere opstellingen mogelijk

Suites

Suites Wolvenbos

Overnacht in domein Wolvenbos

Een overnachting in één van onze drie suites maakt uw verblijf in domein Wolvenbos compleet. De kamers hebben we gerenoveerd met behoud van originele elementen zodat je de historie bijna proeft.

Falcon suite

De suites zijn groot, weelderig en licht dankzij metershoge ramen die uitkomen op de kasteeltuin. Bovendien combineren wij oude charme met modern comfort zodat het u aan niets zal ontbreken.

Fox (bruids)suite

De suites zijn ieder verschillend ingericht, met als gemene deler: een vorstelijk interieur en unieke aankleding voor een prinselijk verblijf. De suites worden altijd in combinatie met het kasteel verhuurd.

Owl suite

De suites zijn groot, weelderig en licht dankzij metershoge ramen die uitkomen op de kasteeltuin. Bovendien combineren wij oude charme met modern comfort zodat het u aan niets zal ontbreken.

En als je ’s ochtends uitgerust wakker wordt, staat het ontbijt al voor de deur klaar. Zo hoef je de kamer niet eens uit om de dag goed te beginnen.

Wolvenbos

Contact
+32 3 302 48 50
info@wolvenbos.be

Kasteel Wolvenbos
Heidestraat-Zuid 107
2950 Kapellen

Secret Garden
Heidestraat-Zuid 119
2950 Kapellen