Het verhaal kan hetzelfde zijn, maar iedereen vertelt het anders

Verhalen

Video's

Verhalen

Getuigenissen

Super blij dat wij Wolvenbos als trouwlocatie hebben gekozen. Wat een prachtige plek om een feestje te geven. En het feit dat het particulier bezit is, maakte het nog mooier. Valerie is supervriendelijk. Alleen maar lof.

Ivan and Lindsay

Wij kozen Kasteel Wolvenbos als trouwlocatie. Vanaf de eerste bezichtiging tot na ons huwelijksfeest werd er uitstekende service geleverd door Valerie en haar geweldige team. Ook van onze gasten kregen wij alleen maar positieve woorden over deze sprookjesachtige locatie.

Laurens DP

Veelzijdige en prachtige locatie voor onder andere bruiloften. Zeer mooie tuinen en een prachtig kasteel met een zeer mooie, smakelijke, voortreffelijke keuken.

Stefaan Knaepen

Magistrale tuin en prachtige setting voor een huwelijksfeest.

Bart Donders

Toplocatie, zeer goed ontvangen als artiest! Een aanrader voor de meest exclusieve feesten!

Magician Armand

Prachtige locatie in het groen! Ik was daar op een evenement van Pascale Naessens, in een geweldige omgeving, goed georganiseerd en het was een onvergetelijke dag. Ook het kasteel is erg mooi, met veel authentieke elementen en goed onderhouden.

Miranda Lameir

Prachtige locatie, een verborgen parel in Kapellen. Het kasteel is prachtig bewaard gebleven en heeft nog veel authentieke elementen. Prachtige locatie om een feestje te geven.

Stijn Hellemans

Een prachtig kasteel, waar je nu kunt genieten van prachtige romantische feesten.

Fred Duijzer

Verhalen

Artikels

Twee droomfeesten voor Valerie & Thomas in kasteel Wolvenbos

Valerie en Thomas gaven niet één, maar twee fantastische trouwfeesten voor hun vrienden, familie en kennissen. Maandenlang keken ze er vol verlangen en gezonde spanning naar uit. Ze wilden graag lekker eten, drinken en genieten, en een ‘Wow’-gevoel creëren op hun trouw. Lees snel verder en ontdek hoe ze daarin geslaagd zijn!

Wolvenbos: welcome to wonderland

De perfecte bruiloft begint met een perfecte locatie: zoals het Wolvenbos. Midden in de natuur ontstaat een besloten en magische plek: een kasteel uit de jaren 1900 met daarbij een sprookjesachtige tuin. Het is een wonderland waar de beste dag van je leven zich kan ontvouwen.

Wolvenbos

Contact
+32 3 302 48 50
info@wolvenbos.be

Kasteel Wolvenbos
Heidestraat-Zuid 107
2950 Kapellen

Secret Garden
Heidestraat-Zuid 119
2950 Kapellen