Uw bedrijfsevent in Wolvenbos

Wist u dat u met uw vergaderingen, teambuildings, en bedrijfsevents méér resultaat boekt als ze plaatsvinden in een inspirerende omgeving? Logisch, want een ontspannen sfeer en een natuurlijke omgeving zijn zowel verkwikkend als rustgevend. Precies daarom koppelt domein wolvenbos het nuttige aan het aangename: perfect uitgeruste vergaderzalen in een elegant decor, omringd door 42 hectare privétuinen.

We richten onze vergaderzalen flexibel in naargelang uw doelstellingen. Voor of na de sessies snuift u frisse lucht op, kuiert u door de tuinen of snuistert u in onze imposante bibliotheek. Ook een receptie, walkingdinner of diner behoren tot de mogelijkheden. En dat zowel in het kasteel als in het pittoreske boswachtershuis of een luxueuze tent.
Parking is er in overvloed. Bovendien is Wolvenbos uitstekend gelegen op een boogscheut van Antwerpen, relatief dicht bij Nederland én gemakkelijk bereikbaar.

Kasteel

Kasteel Wolvenbos heeft een statige uitstraling en is luxueus ingericht en aangekleed, met unieke en originele elementen die de ziel van het pand onderstrepen.

U betreedt het kasteel via een grote glazen deur, vanwaar u uitkijkt op een van de riante privésalons met vergezicht op de immense tuinen. Naast talloze ruime zalen met een chique en stemmige sfeer, is er ook een indrukwekkende bibliotheek met boeken van begin twintigste eeuw tot nu. De vertrekken zijn om het mooist, en ook het uitzicht is benijdenswaardig in alle seizoenen. Van de vroege lente waarin u de vogels hoort tjirpen en de bloesems ziet ontluiken, tot hartje winter als alles is bedekt onder een sneeuwtapijt.

Secret Garden

Uw gasten even helemaal tot rust laten komen in een groene oase? Kies dan voor de Secret Garden. In deze idyllische setting op het domein van Wolvenbos pronkt het voormalige boswachtershuisje. Een adembenemend stukje erfgoed, waar u geniet van een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Romantici halen er hun hart op, want in het vroege voorjaar zetten de bloeiende rode rozenstruiken het domein in vuur en vlam en in de winter zullen de pompoenen de omgeving onderdompelen in een oranje gloed. U kan er dineren aan een buffettafel onder de druivenranken, omringd door rozemarijn. Wilt u na de maaltijd nog even het park bezoeken of er een activiteit organiseren? Ook dat regelen we voor u.

Vergaderen

Wist u dat u met uw vergaderingen en bedrijfsevents méér resultaat boekt als ze plaatsvinden in een inspirerende omgeving? Logisch, want een ontspannen sfeer en een natuurlijke omgeving zijn zowel verkwikkend als rustgevend. Precies daarom koppelt domein Wolvenbos het nuttige aan het aangename: perfect uitgeruste vergaderzalen in een elegant decor, omringd door 42 hectare privétuinen.

We richten onze vergaderzalen flexibel in naargelang uw doelstellingen. Voor of na de sessies snuift u frisse lucht op, kuiert u door de tuinen of snuistert u in onze imposante bibliotheek. Ook een receptie, walkingdinner of diner behoren tot de mogelijkheden. En dat zowel in het kasteel als in het pittoreske boswachtershuis of een luxueuze tent.

Domein

Domein Wolvenbos strekt zich uit over een gebied van 42 hectare – volop ruimte om te feesten en te kuieren, weg te dromen en u te vergapen aan al het moois.

Het uitgestrekte domein is niet alleen verbluffend mooi. Het biedt ook eindeloze mogelijkheden om uw event dat tikkeltje extra te geven. Eettafels op de dreef, een feesttent voor het kasteel, een gezellige picknick in de velden, een wandeling tussen de boomgaarden, … het kan állemaal. Onze veelzijdige locatie past zich gezwind aan uw wensen aan.

Suites

Een overnachting in een van onze drie suites maakt uw verblijf in domein Wolvenbos compleet. we renoveerden de vertrekken met behoud van originele elementen zodat u de geschiedenis haast kunt proeven.

De suites zijn groot, weelderig en licht dankzij metershoge ramen die uitgeven op de kasteeltuin. Bovendien koppelden we oude charme aan modern comfort opdat het u aan niets zou ontbreken. En als u ’s ochtends uitgerust wakker wordt, staat het ontbijt al klaar voor uw deur. Zo hoeft u zelfs de kamer niet uit om de dag goed te beginnen.

De suites zijn telkens anders ingericht, mét gemene delers: een vorstelijke inrichting en unieke decoratie voor een prinsheerlijk verblijf.

CONTACT

Heidestraat-Zuid 107-109 – 2950 Kapellen – België

Tel. +32 (0) 3 302 48 50

info@wolvenbos.be

Vul onderstaand formulier in en we sturen u graag onze folder alsook bezoekmomenten door. Heeft u specifieke vragen, gelieve ons een mailtje te sturen.

  • TYPE EVENTHuwelijkBedrijfseventPrivéfeestAndere
  • Door op ‘VERZENDEN’ te klikken gaat u akkoord met de privacy policy. Uw gegevens worden enkel gebruikt om u extra informatie te geven over onze locatie.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms.